Jovanović (NDSS) za BETU: Izborna lista desnice morala bi da bude nedvosmisleno opoziciona

Izvor: Beta Video, 26.Okt.2023, 13:35

Jovanović (NDSS) za BETU: Izborna lista desnice morala bi da bude nedvosmisleno opoziciona

BEOGRAD - Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (NDSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da se ta stranka zajedno s Pokretom za obnovu kraljevine Srbije (POKS) zalaže za jednu izbornu listu stranaka desnice, ali da bi ta kolona morala da bude, kako je rekao, nedvosmisleno opoziciona. (pokrivalice) Beta/preuzet materijal

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Jovanović: NADA će svuda učestvovati u razvlašćivanju vlasti SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2023

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije i jedan od lidera Srpske koalicije NADA (Novi DSS, POKS) dr Miloš Jovanović izjavio je da i dalje postoji mogućnost jedne kolone na desnici, ali je dodao da ona mora da bude jasno opoziciona i da se svi u toj koloni tako i izjasne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.