Janković o dogovoru DS i Nove: Naći ćemo se na kraju puta

Izvor: N1 televizija, 29.Dec.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković o dogovoru DS i Nove: Naći ćemo se na kraju puta

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković je izjavio da dogovor Demokratske stranke i Nove stranke o zajedničkom kandidatu na izborima za Skupštinu grada Beograda ne vidi kao umanjivanje bilo čije izborne šanse.

Janković je novinarima kod novogodišje jelke u Beogradu kazao da veruje da će se svi zajedno naći "na kraju puta" - u "oslobođenom Beogradu i oslobođenoj Srbiji".

On je dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će "zajedno graditi institucije, da neće biti manje zlo i vratiti se u začarani krug".

"Želim im svaki uspeh i ne vidim to kao umanjivanje bilo čijih šansi. Podsećam još jednom da je drugi princip za saradnju opozicije da naš cilj mora da bude rušenje ove štetočinske vlasti, a ne međusobno pozicioniranje i prevlast", rekao je Janković o dogovoru DS i Nove stranke o zajedničkom nastupu na predstojećim beogradskim izborima.

Janković je ranije kazao da će Pokret slobodnih građana podržati kandidaturu Dragana Đilasa na izborima za Skupštinu grada Beograda.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Janković: Želimo državu u kojoj postoje nezavisne institucije, slobodni mediji i gde građani imaju a

Izvor: Beta Video, 29.Dec.2017

BEOGRAD - „Želimo državu u kojoj postoje nezavisne institucije, slobodni mediji i gde građani imaju aktivnu ulogu. Zelimo državu moderne ekonomije koja se zasniva na modernim tehnologijama i stručnoj radnoj snazi, a ne na prljavim tehnologijama i jeftinoj radnoj snazi“ izjavio je danas predsednik...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.