Izvor: Blic, 27.Nov.2023, 07:31

IZBORNI MENI ŠAREN, ALI NIKAD KRAĆI! U ponoć istekao rok za prijavu lista: Evo ko će sve učestvovati na izborima 17. decembra

Sinoć, tačno u ponoć, istekao je rok za predaju izbornih lista za parlamentarne, pokrajinske, beogradske i lokalne izbore (65 gradova i opština) koji će se objedinjeno održati u nedelju, 17. decembra.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponoć istekao rok za predaju izbornih lista, RIK proglasio trinaest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023

Dvadeset šesti dan kampanje za parlamentarne i lokalne izbore u Srbiji. U ponoć je istekao rok za predaju izbornih lista, a 1. decembar je krajnji rok za utvrđivanje zbirne liste za izbore 17. decembra. Do sada je za parlamentarne izbore proglašeno 13 lista.Nekoliko lista čeka na proglašenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.