Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023, 07:52

U ponoć istekao rok za predaju izbornih lista, RIK proglasio trinaest

Dvadeset šesti dan kampanje za parlamentarne i lokalne izbore u Srbiji. U ponoć je istekao rok za predaju izbornih lista, a 1. decembar je krajnji rok za utvrđivanje zbirne liste za izbore 17. decembra. Do sada je za parlamentarne izbore proglašeno 13 lista.Nekoliko lista čeka na proglašenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U ponoć istekao rok za proglašenje izbornih lista, do sada proglašeno 13

Izvor: B92, 27.Nov.2023

U ponoć je istekao rok za predaju izbornih lista, a prvi decembar je krajnji rok za utvrđivanje zbirne liste za izbore 17. decembra...Do sada je za parlamentarne izbore proglašeno 13 lista...U ponoć 26. novembra je istekao rok za predaju izbornih lista za učešće na izborima, koji će biti održani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.