IZBORI ZA GRADONAČELNIKA: U Kosovskoj Mitrovici glasali čelnici Srpske liste!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 12:50

IZBORI ZA GRADONAČELNIKA: U Kosovskoj Mitrovici glasali čelnici Srpske liste!

U severnom delu Kosovske Mitrovice održavaju se izbori za novog gradonačelnika

U severnoj Kosovskoj Mitrovici na izborima za novog gradonačelnika kandidat Srpske liste Milan Radojević glasao je jutros u Tehničkoj školi "Mihailo Petrović Alas".

Na istom glasačkom mestu glasali su i predsednik Srpske liste Goran Rakić, Igor Simić, Aleksandar Spmairić i ostali članovi rukovodstva te stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Za predsednika opštine severna Kosovska Mitrovica nadmeću se četvorica kandidata: kandidat Srpske liste Milan Radojević, kao nezavisni kandidat pojavljuje se Dušan Milojević, a kandidati su i Fljorent Ademi iz Demokratske partije Kosova i Erden Atić iz Pokreta Samoopredeljenje, preneo je portal Kosovo onlajn.

Otvoreno je 27 biračkih mesta na kojima će moći da glasa 23.313 upisanih birača.

Osim u severnoj Kosovskoj Mitrovici, izbori za novog gradonačelnika danas se održavaju i u Podujevu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.