Gašić: Mogući i lokalni izbori do kraja godine

Izvor: RTS, 28.Apr.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Mogući i lokalni izbori do kraja godine

Funkcioner SNS-a Bratislav Gašić rekao je da se lako može desiti da do kraja godine uz pokrajinske budu održani i lokalni izbori, dok je nerealno očekivati vanredne parlamentarne izbore jer Vlada ima "apsolutnu podršku" građana.
Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je Danu otvorenih vrata u kasarni "Car Lazar" u Kruševcu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i tom prilikom izajavio da se vrlo lako može desiti da do kraja godine, zajedno sa pokrajinsklim, budu održani i lokalni izbori, prenosi Beta.

Odgovarajući na pitanje da li se razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, Gašić je kazao da za to ne vidi razlog, te da "samo veliki naučnici razmišljaju o tome".
Ministar je dodao da ne vidi način na koji bi opozicija izdejstvovala vanredne parlamentarne izbore.
Takođe, naglasio je da su rezultati Vlade za proteklih godinu dana, dobri i veliki, pre svega u ekonnomskoj sferi, te da misli da građani Srbije to prepoznaju i daju apsolutnu podršku Vladi Srbije.
U kruševačkoj kasarni "Car Lazar" danas se održava Dan otvorenih vrata tokom koga građani mogu da pogledaju naoružanje i opremu jedinica Vojske Srbije i obiđu spomen sobe Centra za obuku logistike i Komnade za razvoj Rasinske brigade.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Vojska se vraća na svetli put

Izvor: Akter, 28.Apr.2015

Kruševac je jedan od primera kako se Vojska Srbije vraća na svetli put, uz pomoć lokalne samouprave i pojednih javnih preduzeća, rekao je mnistar odbrane Bratislav Gašić prilikom današnje posete kasarni Car Lazar, gde je obeležen Dan otvorenih vrata..Gašić je izjavio da se u ovu kasarnu nije...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.