Drašković predložio Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković predložio Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije (VIDEO)

Kandidat "Preokreta" za predsednika Srbije je lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović, predložio je danas predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

Jovanović: Ostali političari lažu narod iako znaju istinu

Dačić: Biću kandidat na predsedničkim izborima (VIDEO)

Tadić podnosi ostavku danas ili sutra?

"Pošto ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od danas biti bez predsednika i slede predsednički izbori, naravno da lista Preokret, lista istine, mora da ima svog predsedničkog kandidata, i taj predsednički kandidat je nosilac liste Čedomir Jovanović", naveo je Vuk Drašković, piše u saopštenju LDP.

"Zajedno smo sada u Preokretu, zajedno smo tada bili u onom velikom preokretu. Ne damo da beznadje pobedi još uvek našu snažnu nadu. Možemo i moramo da ostvarimo ono za šta smo podneli svu svoju snagu i tolike svoje žrtve. To dugujemo sebi, svojoj deci i Srbiji", rekao je Drašković.

Prema njegovim rečima, nigde u Evropi ne može šef države da vodi izbornu kampanju neke partije jer on predstavlja sve gradjane i sve partije.

"Samo u Srbiji imamo ovo danas", ocenio je Drašković nastup Borisa Tadića u predizbornoj kampanji za izbore zakazane za 6. maj.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.