Drašković predložio Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije

Izvor: Blic, 03.Apr.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković predložio Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije

Vuk Drašković, predsednik Srpskog pokreta obnove, predložio je u Bajinoj Bašti, u ime koalicije Preokret, Čedomira Jovanovića za kandidata za predsednika Srbije.

- Nigde u Evropi ne može šef države da vodi izbornu kampanju partije, jer on predstavlja sve građane i sve partije. Samo u Srbiji imamo ovo danas. Pošto ćemo od danas biti bez predsednika i slede predsednički izbori, naravno da ova lista Preokret, lista istine, mora da ima svog predsedničkog kandidata, i taj predsednički kandidat je nosilac liste Čedomir Jovanović - kazao je Drašković.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drašković: Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2012

Vuk Drašković, predsednik Srpskog pokreta obnove, predložio je u Bajinoj Bašti, u ime koalicije Preokret, Čedomira Jovanovića za kandidata za predsednika Srbije..."Nigde u Evropi ne može šef države da vodi izbornu kampanju partije, jer on predstavlja sve građane i sve partije. Samo u Srbiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Drašković: Jovanović kandidat za predsednika

Izvor: Mondo, 03.Apr.2012

Kandidat "Preokreta" za predsednika Srbije je lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, predložio je danas predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

Nastavak na Mondo...

Drašković predložio Čedu Jovanovića za predsednika Srbije

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2012

Vuk Drašković, predsednik Srpskog pokreta obnove, predložio je u Bajinoj Bašti, u ime koalicije Preokret, Čedomira Jovanovića za kandidata za predsednika Srbije.. - Nigde u Evropi ne može šef države da vodi izbornu kampanju partije, jer on predstavlja sve građane i sve partije. Samo u Srbiji...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.