Đilas na dan izbora planira haos Brnabić razotkrila plan opozicije za 17. decembar

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 18:52

"Đilas na dan izbora planira haos" Brnabić razotkrila plan opozicije za 17. decembar

Premijerka je ukazala na to da opoziciju nisu zanimali izbori, već haos i zauzimanje vlasti na ulicama.

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, iznela je u emisiji "Fokus" na B92 da opozicija na dan izbora planira haos i rušenje ustavnog poretka.

- Prema informacijama koje mi imamo, a sigurna sam da te informacije imaju i strane organizacije u Srbiji, različite misije, ambasade, opozicija koju predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Đilas na dan izbora planira haos. Oni praktično planiraju da od samog jutra prave haos na biračkim mestima, da zatrpavaju i RIK i sudove i tužilaštva, kako bi uveče bez obzira na rezultate, proglasili pobedu, pre nego što budu rezultati i prebrojani glasovi, izašli na ulice i pokušali da zauzmu vlast preko ulice. Što je direktno stvaranje haosa, panike, što je direktno urušavanje ustavnog poretka Srbije - kazala je Brnabić.

Premijerka je rekla da za sve to postoje dokazi.

- To su sve one laži oko fantomskih birača, da su to laži o podmetnutim potpisima, listama... Oni su lagali o tome da smo podmetali neke lažne liste - rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Prema informacijama koje imamo opozicija koju predvodi Đilas na dan izbora planira haos

Izvor: Danas, 13.Dec.2023, 00:31

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras na televiziji B92 da, "prema informacijama koje imaju", opozicija koju predvodi Dragan Đilas na dan izbora planira da napravi haos i da proglasi pobedu pre saopštavanja rezultata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.