ĐORĐEVIĆ OSUO PAJBU PO ĐILASU: Otimačina je davna prošlost, kada su on i njegovi puleni harali

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 20:35

ĐORĐEVIĆ OSUO PAJBU PO ĐILASU: "Otimačina je davna prošlost, kada su on i njegovi puleni harali"

On je naveo da je opozicija imala priliku da na izborima pobedi

Član predsedništva SNS-a, ministar Zoran Đordjević rekao je da su sramni potezi Dragana Đilasa koncipirani sa ciljem diskreditovanja predsednika Aleksandra Vučića i širenja laži, dokaz potpune nemoći opozicije na političkoj sceni Srbije.

Kako je rekao, prazne priče "Đilasovih miševa" i konstantno laganje gradjana i neuspeli pokušaji manipulacije od strane opozicije, vrhunac dostužu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavom Dragana Đilasa da je "Vučićeva ideologija siromaštvo, beda i narod koji nema".

- Narod u Srbiji živi bolje iz dana u dan, dani otimačine Đilasa i njegovih pulena je davno proslo vreme, standard je nemerljivo veći nego tih 2000-tih, nezaposlenost nikada nije bila niža, i to je realnost i ono što je istina, za razliku od laži koje širi Đilas u vezi sa Vučićevom ideologijom. Istina je da je Vučićeva ideologija neprestana borba za bolji standard, izgradnja novih puteva, otvaranje fabrika, privlačenje investitora, prosperitet, ulaganje u gradjane, pre svega u mlade, bolji položaj penzionera, radnika, žena. Razvoj Srbije u svakom pogledu - rekao je Đordjević.

i da svoje nezadovoljstvo i frustraciju zbog poraza ne treba da iskazuje tako što pokušava da laže narod, blati Vučića i ruši Srbiju.

- Apsurdno je i jadno i čemerno na koji način Đilas pokušava obmane Srbiju. Mi to jednostavno nećemo dozvoliti, protiv laži borićemo se istinom, radom i delima koja govore više od reči, a koja naši gradjani vide svakog dana. To je ideologija Aleksandra Vučića i to je istina - zaključio je Đordjevic.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.