Izvor: Danas, 14.Dec.2023, 13:09

Dašić već najavio kršenje izborne tišine: Nova snaga Kragujevca

  Povodom najavljenog „otvorenog prijema za građane” koji je za 15. decembar zakazao predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić, upozoravamo da se na taj način, perfidno i zloupotrebom funkcije predsednika Privremenog organa grada Kragujevca, krši izborna tišina, jer je Nikola Dašić kandidat za odbornika u Skupštini grada Kragujevca na listi SNS, ističu sa opozicione liste Nova snaga Kragujevac - Nikola Nešić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gradonačelnik Kragujevca sa liste SNS najavio kršenje izborne tišine

Izvor: Radio 021, 14.Dec.2023

Predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić, treći na listi SNS za lokalne izbore, zakazao je otvoreni prijem građana u petak, 15. decembra od 16 sati, u vreme predizborne tišine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.