Dačić: SAD podržavaju evropski put Srbije

Izvor: Press, 10.Dec.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: SAD podržavaju evropski put Srbije

Dijalog Beograda i Prištine i implemantacija briselskog sporazuma pozitivno utiču na stabilizaciju stanja u regionu, a u razgovorima ocenjeno je da su lokalni izbori na Kosovu i Metohiji dobro organizovani, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.
Dačić je istakao opredeljenost Vlade Srbije da sva otvorena pitanja rešava efikasno i pravovremeno i izrazio uverenje da će međuvladina konferencija o pristupanju Evropskoj uniji biti održana "što pre", najkasnije u januaru sledeće godine.
Prema njegovim rečima, Vlada Srbije usvojila je sva neophodna dokumenta za vođenje pregovora.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD podržavaju evropski put Srbije

Izvor: B92, 10.Dec.2013

Beograd -- SAD podržavaju evropski put Srbije i reforme koje sprovodi Vlada Srbije, rečeno na sastanku Ivice Dačića i Džonatana Mura...Dijalog Beograda i Prištine i implementacija Briselskog sporazuma pozitivno utiču na stabilizaciju stanja u regionu, a lokalni izbori na Kosovu dobro su organizovani,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.