Dačić: Da sam Tadić, odmah bi raspisao izbore

Izvor: Studio B, 20.Apr.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Da sam Tadić, odmah bi raspisao izbore

Dačić izrazio uverenje da bi mnogi, kada bi Tadić i predložio izbore, rekli da ih ipak ne treba raspisivati jer su pred zemljom važniji zadaci, pre svih kandidatura za članstvo u EU.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi odmah raspisao vanredne parlamentarne izbore da je na mestu predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Mislim da ovo poigravanje i licitacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa datumom dovodi do toga da ispada da se predsednika Tadić plaši izbora. Znam kako je (Slobodan) Milošević radio, kad god je neko tražio izbore, on je rekao: 'Evo vam izbori', i pobedio je. Ja bih tako uradio", rekao je Dačić novinarima u Sava centru.

Dačić je izrazio uverenje da bi mnogi, kada bi Tadić i predložio izbore, rekli da ih ipak ne treba raspisivati jer su pred zemljom važniji zadaci, pre svih kandidatura za članstvo u EU.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kandidatura Srbije,   Boris Tadić,   Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.