Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2023, 14:25

Centralna izborna komisija: Sve spremno za izbore na severu KiM

Predsednik Centralne izborne komisije Krešnik Radonići izjavio je da je sve spremno za vanredne izbore koji se sutra organizuju u četiri opštine na severu Kosova i Metohije Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku. Radonići je pozvao građane na severu Kosova i Metohije da iskoriste svoje glasačko pravo i na taj način, kako je rekao, "izaberu svoje legitimne predstavnike i izgrade demokratske institucije".
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JEDAN ODSTO ILI MANJE OD JEDAN ODSTO Izlaznost na izborima u srpskim opštinama na severu Kosova kao STATISTIČKA GREŠKA! CIK: Do 11 časova glasalo 313 LJUDI

Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 12:33

Centralna izborna komisija saopštila je podatke o izlaznosti u četiri opštine na severu Kosova i Metohije do 11 sati. Portparol centralne izborne komisije Valjmir Eljezi saopštio je da je u Leposaviću od sedam do 11 sati glasalo 28 birača (0.21 odsto).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.