Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 12:33

JEDAN ODSTO ILI MANJE OD JEDAN ODSTO Izlaznost na izborima u srpskim opštinama na severu Kosova kao STATISTIČKA GREŠKA! CIK: Do 11 časova glasalo 313 LJUDI

Centralna izborna komisija saopštila je podatke o izlaznosti u četiri opštine na severu Kosova i Metohije do 11 sati. Portparol centralne izborne komisije Valjmir Eljezi saopštio je da je u Leposaviću od sedam do 11 sati glasalo 28 birača (0.21 odsto).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na izborima na Kosovu do 11h glasalo samo 313 osoba

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2023

Na izborima za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova i lokalne skupštine u Zvečanu i Leposaviću danas do 11 sati glasalo je 313 građana, saopštila je Centralna izborna komisija (CIK).

Nastavak na Radio 021...

CIK: U Leposaviću do 11 časova glasalo 28 birača

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2023

Centralna izborna komisija saopštila je podatke o izlaznosti u četiri opštine na sjeveru Kosova i Metohije do 11.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.