CESID I IPSOS: PRELIMINARNI REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA 2023 NA OSNOVU 72,6% OBRAĐENOG UZORKA

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2023, 23:14

CESID I IPSOS: PRELIMINARNI REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA 2023 NA OSNOVU 72,6% OBRAĐENOG UZORKA

Birališta u Srbiji zatvorena su večeras u 20 sati, a preliminarni rezultati Cesida i Ipsosa na uzorku od 50 odsto, pokazuju da će ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima osvojiti lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". 1) Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane: 46,7 odsto, 129 mandata   2) Srbija protiv nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić: 23 odsto, 63 mandata   3) Ivica Dačić - premijer Srbije: 7 odsto, 19 mandata   4) Koalicija NADA - dr Miloš Jovanović, Vojislav Mihailović: 2,8 odsto, 13 mandata   5) Mi, glas iz naroda - dr Branimir Nestorović: 4,7 odsto, 13 mandata   6) Nacionalno okupljanje - Dveri, Zavetnici:...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ivica Dačić

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeda Jovanović: Čestitam Vučiću, nisam iznenađen rezultatima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2023, 01:42

Lider LDP Čedomir Jovanović čestitao je večeras listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane i dodao da nije iznenađen rezultatima izbora. Jovanović je za Tanjug rekao da će bez obzira na rezultat koji je ostvarila njegova lista "Mora drugačije" nastaviti sa svojom političkom borbom u narednom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Top 5 utisaka izbora 2023: VELIKA POBEDA SNS SA VIŠE OD 46 ODSTO, sami mogu da Vlade - ali da li Vučić ima drugačiji plan?

Izvor: Blic, 18.Dec.2023

Šta vas je iznenadilo na parlamentarnim izborima održanim u nedelju? Rast i ubedljiv trijumf SNS? Pad SPS? Slom Dveri i Zavetnika? Da se u Srbiji nađe čak 180.000 ljudi spremnih da glasaju za dr Branimira Nestorovića? STO OSAMDESET HILJADA?!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.