Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 12:44

Brnabić “ogolila” istinu: Šolakovi mediji priznali da rezolucija EP nema veze sa izborima, već je vid kažnjavanja zbog “neposlušnosti”

BEOGRAD – “Neočekivano, ali evo i priznanja Šolakovih medija da upravo usvojena Rezolucija Evropskog parlamenta nikakve veze nema sa izborima u Srbiji” Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je na svom X profilu da su Šolakovi mediji konačno priznali da usvojena sramna Rezolucija Evropskog parlamenta nema nikakve veze sa izborima u Srbiji, već je to samo vid […]
>> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << /> Vest Brnabić “ogolila” istinu: Šolakovi mediji priznali da rezolucija EP nema veze sa izborima, već je vid kažnjavanja zbog “neposlušnosti” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Apelacioni sud poništio rezoluciju Evropskog parlamenta

Izvor: Njuz.net, 13.Feb.2024

BEOGRAD, 13. februar 2024, (Njuz) – Apelacioni sud u Beogradu poništio je rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se traži međunarodna istraga o neregularnostima na nedavno završenim izborima u Srbiji. Time je stavljena tačka na primedbe opozicije i evropskih parlamentraca koji su tvrdili da su...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.