Izvor: RTV 5, 07.Jun.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće naloženo uklanjanje političkih plakata (video)

Predizborna kampanja i izbori su prošli. A evo šta je ostalo! Ruglo na zidovima u centru grada, polu pocepane i uništene, niko ne uklanja. A čini se i da nema nameru. Zbog toga u komunalnoj inspekciji, kako kažu, kreću u akciju.
"Mi smo naložili političkim strankama još pre izbora naložili šta treba da rade, i ukoliko to ne budu ispoštovali, moraćemo da naložimi prinudno uklanjanje", kaže Novica Simić, načelnik opštinske uprave GO Medijana.
Ko će se od gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << političkih stranaka odazvati pozivu komunalne inspekcije, još se ne zna. Jedno je sigurno. Niški naprednjaci će, po ugledu na svoju centralu iz Beograda za par dana početi da skidaju placate po gradu.

"Mi nismo dobili poziv, ali ćemo svakako još za vikedn skinuti plakate na onim mestima gde smo ih lepili", kaže Miloš Milovančević, funkcioner SNS u Nišu.
Lepljenje plakata je prema zakonskim odredbama, dozvoljeno na zaštitnim i drugim ogradama, predmetima javne rasvete, kontejnerima i korpama za otpatke. Ukoliko su politički plakati lepljeni na nekom drugom mestu, kominalna inspekcija ima pravo da podnese prekršajnu prijavu protiv političke stranke čiji je plakat zalepljen.     

Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Biće naloženo uklanjanje političkih plakata (video)

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jun.2012, 10:52

Politički plakati, koji su u vreme predizborne kampanje lepljeni svuda po gradu, moraju biti uklonjeni, u što skorije vreme, kažu u Komunalnoj inspekciji gradske opštine Medijana.Ističu, da je svim političkim opcijama u Nišu još pre početka kampanje naloženo na kojim mestima smeju da lepe propagandni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.