Antić: Opozicija želi izbore, a moli Boga da se oni ne održe

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Opozicija želi izbore, a moli Boga da se oni ne održe

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da ta stranka nema potrebu za vanrednim parlamentarnim izborima, ali da, ako ih opozicija traži, SPS je spremna za izbore.

Nama izbori ne trebaju, ali ako opozicija traži i stvara atmosferu za izbore, mi smo spremni, rekao je Antić novinarima na Adi Ciganliji.

Antić je naglasio da je SPS uvek spremna za izbore, kao snažna stranka, sa izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << moćnom unutrašnjom organizacijom, programom i ljudima.

On je rekao da razume potrebu Srpske napredne stranke (SNS), koja je za sledeću nedelju najavila sednicu Predsedništva tim povodom, da analiziraju da li su zahtevi opozicije za izborima ispravni i da li je atmosfera takva da su izbori potrebni.

Ako opozicija smatra da su izbori za njih dobri, mi smo za izbore spremni, ponovio je Antić, ubeđen da će koalicija SNS-SPS i njihovih "uvaženih partnera" pobediti.

Upitan da li opozicija stvara takvu klimu, on je ocenio da opozicija stvara klimu da želi izbore, "a moli Boga da se oni ne održe".
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ada,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Opozicija stvara utisak kao da želi da se izbori održe

Izvor: Beta Video, 05.Jan.2018

BEOGRAD - ``Ponekad imam osećaj da opozicija stvara utisak kao da želi da se izbori održe, a da se u duboko u sebi moli da se izbori ne održe``, kazao je funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić. (CH6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.