Ambasada SAD: Važno da Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da glasaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2022, 07:54

Ambasada SAD: Važno da Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da glasaju

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu saopštila je da je važno da građani na Kosovu i Metohiji, sa pravom glasa u Srbiji, mogu da učestvuju na izborima koje je Srbija najavila za april.

Ambasada SAD je na Tviteru objavila da SAD podržavaju odgovarajuće mere kako bi se to realizovalo i proces glasanja olakšao.

Ambasada je uz ovo saopštenje objavila fotografije sa sastanka direktora Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, tokom posete Lajčaka i Eskobara Beogradu.

Vlasti privremenih prištinskih institucija nisu dozvolile da na KiM bude sproveden nedavni referendum o izmenama Ustava Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ambasada SAD: Važno da stanovnici na KiM sa pravom glasa u Srbiji mogu da učestvuju na izborima

Izvor: Danas, 04.Feb.2022

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji objavila je na Tviteru da je važno da stanovnici na Kosovu i Metohiji sa pravom glasa u Srbiji mogu da učestvuju na izborima koje je Beograd najavio za april.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.