7. april, nedelja – dan za izbor odbornika u Skupštini opštine Kovin

Izvor: KovinEkspres.rs, 07.Apr.2013, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7. april, nedelja – dan za izbor odbornika u Skupštini opštine Kovin

U kovinskoj opštini će u nedelju 7. aprila biti održani redovni lokalni izbori na kojima će se deset lista stranaka i koalicija nadmetati za 45 odborničkih mesta u lokalnoj skupštini. Ukupno 29.529 upisanih birača moći će da glasa na 25 biračkih mesta koja se otvaraju u 7 časova, a zatvaraju u 20.00 sati. Potvrđene su izborne liste: “Koalicija Sava Krstić – Pokret za preporod – Ujedinjeni regioni Srbije – Ana Novković”, Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor, Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić, “Za bolji Kovin – Bojan Pajtić”, Srpska radikalna stranka – Dr Vojislav Šešelj, Partija ujedinjenih penzionera Srbije – Jovan Krkobabić, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Nenad Čanak, Koalicija “Socijalistička partija Srbije, Ivica Dačić – Jedinstvena Srbija, Dragan Marković – Palma, Socijaldemokratska partija Srbije – Rasim Ljajić”, Grupa građana “Nova lista – Željko Nikolić ‘Gosa’” i Demokratska stranka Srbije – Vojislav Koštunica. U Kovinu su 2009. godine održani vanredni lokalni izbori pošto se tadašnja koalicija na vlasti, sastavljena od radikala i “Grupe građana Sava Krstić”, raspala posle raskola unutar SRS i nastanka SNS, beleži “Blic online.” Slične najave donose i druga Internet ili klasična glasila. Lokalni izbori u Kovinu biće, verovatno, medijski najpokriveniji lokalni izbori u ovoj zajednici od njenog nastanka. Kovin Ekspres, tačnije, naše online izdanje, pokušaće da vam pruži što više informacija o nedeljnom izlasku na birališta. S obzirom da su lokalni izbori jedini koji će se sutra odvijati, odnosno da se glasa samo za odbornike u opštinskoj Skupštini, realno je očekivati da prvi nezvanični rezultati stignu 2 do 3 sata nakon zatvaranja 25 biračkih mesta u opštini. A šta je predsednik Opštinske izborne komisije Dragan Mićović poručio biračima i strankama možete pročitati prateći ovaj link.  
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opštinski izbori u Kovinu: Do 10 sati izašlo 9,2 odsto birača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2013

Na redovne lokalne izbore u Kovinu do 10 časova izašlo je 9,21 odsto od 29.529 upisanih birača, saopštila je danas izborna komisija.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Na izborima u Kovinu SNS u ubedljivom vođstvu

Izvor: Studio B, 07.Apr.2013

Na lokalnim izborima koji su održani u Kovinu, nakon prebrojanih glasova sa 15 od ukupno 25 biračkih mesta, Srpska napredna stranka (SNS) je u ubedljivom vođstvu sa 40,05 odsto glasova, saopštila je izborna komisija. ..Na drugom mestu za sada je koalicija grupe građana "Preporod" i Ujedinjenih regiona...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.