Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Mar.2024, 16:11

Vučević i Dačić: Spremnost za nastavak saradnje SNS i SPS

BEOGRAD – Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, iskazali su danas spremnost da se saradnja te dve stranke nastavi, kako na republičkom nivou, tako i na predstojećim beogradskim i ostalim lokalnim izborima. Vučević i Dačić su, na sastanku u sedištu SNS, pozitivno ocenili saradnju dve partije u poslednjih […]
Vest Vučević i Dačić: Spremnost za nastavak saradnje SNS i SPS objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Angažovaću se gde procene da mogu najviše da pružim

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Mar.2024

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da na sastanku sa predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Milošem Vučevićem nije bilo razgovora oko podele funkcija, ali da je on spreman da se angažuje tamo gde se proceni da može najviše da pruži.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.