Trebalo bi da slušamo Miljacku i u novoj vladi

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebalo bi da slušamo "Miljacku" i u novoj vladi

Funkcionerka SPS Slavica Đukic Dejanović očekuje da će Ivica Dačić biti u novoj vladi s obzirom na to da, kako ističe, dobro radi posao ministra spoljnih poslova - jer, svi mi znamo da je Kalemegdan znači brdo, znači planine, to je planinski deo, zato se i zove Kale, kao i da Buenos Ajres i Beograd treba da se posestrime, a i danas, kad se u kafani naručuje "Miljacka" - traži se "Miljacka" od Dačića, a ne od Bešlića...

Zamenica predsednika SPS-a Đukic Dejanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekla je za RTS da očekuje da vlada novom energijom krene u realizaciju programa koji su već dosta jasni na unutrašnjem i spoljnom planu.

Ona kaže da socijalisti računaju da će Ivica Dačić biti ministar resora koji sada vodi i veruju da će mandatar imati poverenja u njih i da će im dodeliti i neke druge resore i izabrati ljude koji će kvalitetno raditi.

- Nije personalno bitno i resorski ko će biti. Znamo da će biti Ivica Dačić, odnosno očekujemo da on bude, jer način na koji on vodi spoljnu politiku u ime Vlade je nešto što je ilustrativno kako ministar dobro da radi - rekla je Đukic Dejanović.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.