Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak pregovora Beograda i Prištine?

Pregovori između Beograda i Prištine biće nastavljeni sutra u Briselu, a na insistiranje međunarodne zajednice srpski pregovarači će doći sa konkretnim prijedlozima, saznaje "Blic", pozivajući se na diplomatske izvore. List navodi da je dogovor tri strane postignut juče i da je za sada izvjesno samo da će srpsku delegaciju predstavljati premijer Ivica Dačić. - Sastavi delegacija biće poznati danas naveo je visoki zvaničnik EU koji je želio da ostane anoniman, uz napomenu da učešće prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića još nije izvjesno. Dačić na pregovore sa Ketrin Ešton i Hašimom Tačijem nosi u Brisel prijedlog Srbije Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/sutra-nastavak-pregovora-beograda-i-pristine.html)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sutra nastavak dijaloga o KiM

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2013

Vlada Srbije saopštila je da se pregovori između Beograda i Prištine nastavljaju sutra u Briselu. Ivici Dačiću i Hašimu Tačiju bi na tom sastanku će se pridružiti i Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton...Ivica Dačić, Ketrin Ešton i Hašim Tači..Ešton je potvrdila je danas da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.