Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Beograd -- Predsednik DS Dragan Šutanović zatražio je da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić podnese ostavku zbog izjave da postoje pisani i nepisani briselski dogovori.

U izjavi dostavljenoj medijima, Šutanovac podseća da je Demokratska stranka još pre tri meseca tražila od Vlade Srbije da saopšti šta je sve potpisano u Briselu, a šta dogovoreno u ime građana Srbije.

Šutanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naime, smatra da aktuelni ministar spoljnih poslova mora da zna da usmeno predanje nije validno u međunarodnim odnosima i da ono neće zaštititi Srbe na Kosovu, što, kako navodi, mora biti primarni cilj naše zemlje u kosovskoj politici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2017

Predsednik DS Dragan Šutanović zatražio je da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić podnese ostavku zbog izjave da postoje pisani i nepisani Briselski dogovori...U izjavi dostavljenoj medijima, Šutanovac podseća da je Demokratska stranka još pre tri meseca tražila od Vlade Srbije da saopšti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DS traži ostavku vlade posle Dačićeve izjave o nepisanim Briselskim dogovorima

Izvor: Beta, 19.Jan.2017

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac zatražio je danas ostavku Vlade Srbije zbog izjave u kojoj je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo da postoje "pisani i nepisani Briselski dogovori".Šutanovac je u saopštenju pozvao Vladu Srbije i Dačića "kao potpisnika Briselskog sporazuma",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.