Srbija spremna da vrati svoje državljane iz Tunisa

Izvor: B92, 27.Jun.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija spremna da vrati svoje državljane iz Tunisa

Šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je Srbija spremna da vrati svoje državljane koji to žele iz Tunisa, dodajući da ima oko 50 do 60 zainteresovanih.

Vlada Srbije, kako je dodao, spremna je da obezbedi avion kojim bi se ti turisti vratili, ali se o tome još vode razgovori.

Prema njegovim rečima, od oko 400 naših državljana koji se trenutno nalaze u Tunisu, 50 do 60 je izrazilo želju da se vrati u Srbiju posle jučerašnjih terorističkih akata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je osudio terorističke akte u Francuskoj, Tunisu i Kuvajtu, i kazao da je naložio ambasadoru Srbije u Tunisu da stupi u kontakt sa svim našim državljanima koji se tamo nalaze i ustanovi ko želi da se vrati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Od 400 Srba u Tunisu, 50 zainteresovano da se vrati

Izvor: Kurir, 27.Jun.2015

RUMA - Prvi potpredsednik vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Nikincima da je Srbija spremna da vrati svoje državljane koji to žele iz Tunisa, dodajući da ima oko 50 do 60 zainteresovanih...Vlada Srbije, kako je dodao, spremna je da obezbedi avion kojim bi se ti turisti vratili, ali se o...

Nastavak na Kurir...

Pedesetoro izrazilo želju da se vrate

Izvor: Akter, 27.Jun.2015

Vlada Srbije je spremna da vrati srpske turiste iz Tunisa koji žele da prekinu letovanje zbog opasnosti od terorističkih napada, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić..On je rekao da je u Tunisu 450 turista iz Srbije, od kojih je za sada 50 izrazilo želju da se vrati..."Er Srbija je spremna...

Nastavak na Akter...

Dačić: Srbija spremna da vrati svoje državljane iz Tunisa

Izvor: Blic, 27.Jun.2015

Prvi potpredsednik vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Nikincima da je Srbija spremna da vrati svoje državljane koji to žele iz Tunisa, dodajući da ima oko 50 do 60 zainteresovanih...Vlada Srbije, kako je dodao, spremna je da obezbedi avion kojim bi se ti turisti vratili, ali se o tome još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.