SPS traži od DS premijersko mesto!

Izvor: S media, 22.Jun.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS traži od DS premijersko mesto!

Rukovodstvo SPS je odlučilo da se od DS zahteva premijersko mesto za Ivicu Dačića, ukoliko žele da formiraju vladu sa socijalistima, saznaje b92.

Odluka o novoj vladi biće doneta tokom vikenda.

SNS još čeka odgovor socijalista (VIDEO)

Pajtić: Nova Vlada sa DS, SPS, LDP i URS

Marković: Vlada najkasnije za 20 dana

Sastanak najvišeg rukovodstva SPS održan je danas, a ovaj preokret u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bio je očekivan, s obzirom na to da je Srpska napredna stranka socijalistima ponudila gotovo sve što ova stranka zahteva - što uključuje i premijersku fotelju za Ivicu Dačića.

Tokom dana, kao i tokom vikenda očekuju se ključni razgovori predsednika DS-a, SPS-a i URS-a, nakon kojih će biti jasno da li će ove stranke formirati vladu ili će se SPS okrenuti pravljenju nove većine sa Srpskom naprednom strankom i URS-om sa kojim imaju sporazum.

(b92)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić traži premijersko mesto od DS-a!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2012

Ukoliko demokrate žele da naprave Vladu sa socijalistima, morali bi da se odreknu premijerske pozicije u korist lidera SPS-a. Konačna odluka tokom vikenda, Dačić tvrdi da nema ucena

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.