Izvor: Piplmetar.rs, 31.Maj.2023, 21:30

Ivica Dačić za N1: Premijerka u narednih 14 dana mora da predloži novog ministra prosvete

N1danas 20:33

foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da će njegova partija predložiti premijerki Srbije ime novog ministra prosvete.
Kako je objasnio za portal N1, Đorđe Milićević je samo tehnički vršilac dužnosti, dok se ne izabere novi ministar prosvete.
„Premijerka Srbije Ana Brnabić mora u narednih 14 dana da zvanično predloži novog ministra prosvete“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dodao je Dačić i naglasio da će SPS dati predlog premijerki predlog, imajući u vidu da je ovo ministarstvo pripadalo njihovoj stranci.
Dačić ističe da se u ovom trenutku još ne zna koga će SPS predložiti za to mesto u Vladi Srbije.
Podsetimo, Branko Ružić je podneo ostavku na mesto ministra prosvete nakon tragedije koja se desila 3. maja u školi „Vladislav Ribnikar“, a njegova ostavka zvanično je konstatovana ove nedelje u Skupštini Srbije.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Đorđe Milićević da kaže javnosti koji fakultet je završio

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2023, 09:03

Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke zatražio je od novog vršioca dužnosti ministra prosvete Đorđa Milićevića da informiše javnost koje godine i na kom fakultetu je diplomirao, pošto taj podatak ne postoji u zvanično objavljenoj biografiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.