Izvor: Danas, 01.Apr.2024, 08:54

Ivica Dačić: Na beogradskim izborima na jednoj listi SNS, SPS i Zavetnici

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da "postoji dogovor" da na lokalnim izborima u Beogradu, čije se raspisivanje očekuje, na jednoj izbornoj listi učestvuju SPS, Srpska napredna stranka (SNS) i Zavetnici.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Na beogradskim izborima SNS, SPS i Zavetnici na jednoj listi

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2024

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "postoji dogovor" da na lokalnim izborima u Beogradu na jednoj izbornoj listi učestvuju SPS, SNS i Zavetnici.

Nastavak na Radio 021...

Dačić: Postoji spremnost za zajednički nastup SNS, SPS i Zavetnika u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2024

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas da će u narednih dan ili dva biti raspisani izbori u Beogradu i da smatra da postoji spremnost da liste koje su na prethodnim gradskim izborima bile okupljene oko SNS i SPS, kao i Zavetnici na njima zajedno učestvuju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.