Istraga o susretima Dačića i Radulovića u rukama tužilaštva

Izvor: Studio B, 09.Sep.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o susretima Dačića i Radulovića u rukama tužilaštva

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je istraga o susretima Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića u rukama tužilaštva i da je sledeći potez na njima, ističući da je to stvar koja treba da se rasvetli.

Stefanović je na pitanje kako razvoj događaja očekuje nakon objavljivanja snimaka susreta Radulovića sa Dačićem i njegovim najbližim saradnicima, rekao novinarima da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je taj slučaj stvar koja treba da se rasvetli.

"Istraga je u rukama tužilaštva i sledeći potez je na njima. Što se mene tiče, ne bih ništa više dodavao, osim onoga što sam rekao juče, a sve drugo što budemo imali da kažemo reći ću na sednici Predsedništva SNS", rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik SNS.

 

Srbija za korak bliža EU

 

Srbija je za korak bliža evropskoj porodici, poručio je ministar unutrašnjih poslova, nakon što je Evropska komisija odobrila Akcioni plan za Poglavlje 24.

Stefanović je novinarima, prilikom posete migrantima u parku kod beogradske autobuske stanice, rekao da je Akcioni plan za Poglavlje 24 prvi plan koji je odobren i da je to znak da je Srbija dobro krenula na evropskom putu.

Stefanović je podsetio da je MUP zadužen za pripremanje Akcionog plana za Poglavlje 24 i istakao da je izuzetno zadovoljan i ponosan što je taj plan prihvaćen.

"Mi smo i do sada pratili Akcioni plan i ni za jedan dan nismo zaostajali za njim", poručio je ministar unutrašnjih poslova.

Evropska komisija dala je konačnu pozitivnu ocenu Akcionog plana za Poglavlje 24 (Pravda, sloboda i bezbednost), a pregovaračka grupa za to poglavlje, kojom koordinira MUP, preduzeće sve neophodne korake kako bi ono u što skorije vreme bilo otvoreno, saopšteno je danas ranije iz tog ministarstva.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.