IVICA DAČIĆ: Makron mi je rekao šta će uraditi nakon izbora na Kosovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVICA DAČIĆ: Makron mi je rekao šta će uraditi nakon izbora na Kosovu!

Makron je oduševljen što će se uključiti u rešavanje kosovskog problema!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da mu je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao u Njujorku da će se aktivno uključiti u dijalog Beograda i Prištine čim se završe parlamentarni izbori na Kosovu.

- Makron mi je sam rekao da prenesem predsedniku (Srbije) Aleksandru Vučiću da će uraditi sve što mu je obećao tokom posete Beogradu, da samo čeka da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završe kosovski izbori i da će se onda aktivno uključiti u dijalog Beograda i Prištine - kazao je Dačić za medije.

Prepričavajući kratak susret s Makronom i njegovom suprugom Brižit u četvrtak u Njujorku, na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, Dačić je kazao da je francuski predsednik još pod utiskom dvodnevne posete Srbiji sredinom jula.

- On je toliko oduševljen da je o tome pričao sa suprugom Brižit. Ispričao joj je kako je bilo, kako smo pevali i da se nikada ni u jednoj poseti nekoj stranoj državi nije tako dobro proveo - naveo je Dačić.

On je dodao da mu je rekao da je to "bila najbolja poseta nekog državnika Srbiji".

- Pohvalio sam ga pred suprugom, rekao da ima izuzetnog muža, a ona je samouvereno rekla da zna - rekao je šef srpske diplomatije.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.