Dačić u poseti Moskvi

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u poseti Moskvi

Zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić boraviće u Moskvi, saopštio je Biro MUP-a za saradnju s medijima.

Pijanac se zakucao u Dačićevu pratnju

Kako je navedeno, Dačić će u Moskvi boraviti povodom obeležavanja 20. godišnjice osnivanja Ministarstva Ruske Federacije za odbranu, vanredne situacije i otklanjanje posledica od elementarnih nepogoda.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u Rusiji

Izvor: RTS, 27.Dec.2010

Povodom obeležavanja godišnjice osnivanja Ministarstva Ruske Federacije za odbranu, vanredne situacije i otklanjanje posledica od elementarnih nepogoda, u Moskvi boravi ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...Zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić boraviće...

Nastavak na RTS...

Dačić i Šojgu o centru za vanredne situacije u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2010

MOSKVA -..Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas u Moskvi s ruskim ministrom za vanredne situacije Sergejom Šojguom o formiranju zajedničkog centra za vanredne situacije u Nišu..."Cilj je da se naredne godine završe pripreme i da počne realizacija projekta", rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.