Dačić i Šojgu o centru za vanredne situacije u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Šojgu o centru za vanredne situacije u Nišu

MOSKVA -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas u Moskvi s ruskim ministrom za vanredne situacije Sergejom Šojguom o formiranju zajedničkog centra za vanredne situacije u Nišu.

"Cilj je da se naredne godine završe pripreme i da počne realizacija projekta", rekao je Dačić agenciji Beta i dodao da je za učešće u formiranju centra za vanredne situacije zainteresovana i Ukrajina.

Dačić, koji je i zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << premijera, prisustvovao je danas u Moskvi proslavi 20. godišnjice rada ministarstva za vanredne situacije Rusije.

Dačić i ministar za vanredne situacije Rusije Sergej Šojgu su kopredsednici međuvladinog Komiteta za trgovinsko-ekonomsku saradnju dve zemlje.

Proslavi je prisustvovao i predsednik Dmitrij Medvedev, kao i drugi visoki ruski i strani zvaničnici.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.