Dačić raspisao lokalne izbore za 3. april

Izvor: Beta, 15.Feb.2022, 18:55

Dačić raspisao lokalne izbore za 3. april

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je danas lokalne izbore za 3. april 2022. godine.Dačić je u Skupštini Srbije potpisao Odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupština gradova i skupština opština u Srbiji.Izbori za gradske skupštine biće održani u Beogradu i Boru, a za skupštine opština u Arandjelovcu, Smederevskoj Palanci, Lučanima, Medvedji, Knjaževcu, Bajinoj Bašti, Doljevcu, Kuli, Kladovovu, Majdanpeku i Sečnju.Dačić je izjavio da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić kasnije danas raspustiti Skupštinu Srbije kako bi bili raspisani vanredni parlamentarni izbori za 3. april.Dačić je najavio da će početkom marta raspisati izbore za predsednika Srbije, 90 dana pre isteka mandata."Želim svima uspešnu kampanju, da sve protekne u demokratskoj i fer atmosferi i da se gradjani izjasne kako vide budućnost Srbije i kome daju najveće poverenje", rekao je Dačić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić raspisao parlamentarne izbore za 3. april

Izvor: RTS, 15.Feb.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je vanredne parlamentarne izbore za 3. april. . Aleksandar Vučić je potpisao ukaz o raspuštanju Narodne skupštine, koji stupa na snagu u trenutku objavljivanja u Službenom glasniku..."Na osnovu člana 109. stav 1. i 5. Ustava...

Nastavak na RTS...

Raspisani parlamentarni i lokalni izbori za 3. april

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2022

Predsednik parlamenta Ivica Dačić potpisao je odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupština gradova i skupština opština za 3. april. Predsednik Srbije raspisao je vanredne parlamentarne izbore.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.