Dačić počinje trodnevnu posetu Vašingtonu, sastaje se sa Eskobarom i Šoleom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 03:34

Dačić počinje trodnevnu posetu Vašingtonu, sastaje se sa Eskobarom i Šoleom

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić počinje sutra trodnevnu posetu Vašingtonu, tokom koje će prisustvovati "Molitvenom doručku" i sastati se sa visokim zvaničnicima SAD, zaduženim za Zapadni Balkan, saopštilo je danas to ministarstvo.

Dačić će prisustvovati "Molitvenom doručku", koji se tradicionalno održava prvog četvrtka u februaru, a među 3.500 zvanica su predsednik Sjedinjenih Američkih Država, članovi američkog Kongresa, političari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vojni lideri i gosti iz stotinak zemalja.

On će se takođe sastati sa nizom američkih zvaničnika, između ostalih sa specijalnim izaslanikom Stejt departmenta za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom i sa višim političkim savetnikom državnog sekretara SAD Derekom Šoleom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.