Dačić o smenama zbog čišćenja snega

Izvor: Studio B, 11.Dec.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o smenama zbog čišćenja snega

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao, istakavši da je iz Beograda u Kostolac došao neočišćenim putem.

Dačić je skrenuo pažnju i na neočišćene puteve u Srbiji navodeći da se na putu od Beograda do Kostolca uverio da ništa nije očišćeno i da građani ne smeju da budu žrtve toga što neko ne radi dobro svoj posao.

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je rekao da će, ako ne radi svoj posao svi biti smenjeni.

"Srbija mora da ima struje, mora da ima gasa, putevi moraju da se čiste, nismo u Sibiru i odluke moraju da se donose brzo. Da li je mogao neko da donese težu odluku od mene kada sam odlučio da razgovaram sa Tačijem i da li je potrebno da se zabrani saobraćaj za kamione. Ko ne radi biće smenjen", naglasio je premijer.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.