Putevi u Vojvodini prohodni

Izvor: NaDlanu.com, 10.Dec.2012, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi u Vojvodini prohodni

Putevi u Vojvodini, na kojima su u nedelju automobili ostajali zavejani, prohodni su, a vatrogasno- spasilačke ekipe tokom noći nisu imale veće intervencije i poteškoće zbog snega i hladnog vremena, rečeno je u ponedeljak ujutro u sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije.

Pomoćnik načelnika sektora Ivan Baras posavetovao je da svi kojima se desi da ostanu zavejani na puta, treba da pozovu broj telefona 193 i vatrogasno-spasilačke ekipe, koje su u pripravnosti, odmah će krenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da mu ukažu pomoć.On je agenciji Beta rekao da je i dalje zbog snega na snazi vanredna situacija u Žitištu, Novoj Crnji i Zrenjaninu.Baras je naveo da tokom noći i u ponecdeljak ujutro nije bilo kritičnijih intervencija i većih problema zbog snega, osim nekoliko intervencija kada su spasioci pomagali da se izvuku automobili koji su zbog poledice i snega izleteli sa puta.BEOGRAD, 10. decembra 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Marić: Svi putni pravci prohodni, situacija stabilna

Izvor: Press, 11.Dec.2012, 09:59

On je napomenuo da sve državne službe moraju da sarađuju kako se ne bi opet dogodilo da građani ostanu zavejani na putevima gotovo 24 sata.. "Izvinio bih se svim putnicima koji su tokom te noći prošli pakao i po 22 sata čekali zbog toga što se na autoputu zaglavilo 30 teških teretnih vozila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.