Dačić kod Putina i Medvedeva

Izvor: OkRadio.rs, 07.Apr.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić kod Putina i Medvedeva

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić boraviće od 9. do 11. aprila u Moskvi, gde će se sastati sa predsednikom i premijerom Rusije Vladimirom Putinom i Dmitrijem Medvedovim Putin u Hanoveru, jake mere sigurnosti, protesti i crno vino Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić boraviće od 9. do 11. aprila u Moskvi, gde će se sastati sa predsednikom i premijerom Rusije Vladimirom Putinom i Dmitrijem Medvedovim, saopštila je danas pres služba ruske vlade. Medvedev i Dačić će razgovarati o ključnim pitanjima bilateralne saradnje u trgovini, ekonomiji, energiji, investicijama, kao i o humanitarnoj i kulturnoj saradnji, navodi se u saopštenju...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dačić u sredu u Moskvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2013, 14:07

Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se u sredu, 10. aprila, u Moskvi s premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim, a primiće ga, kako se očekuje, predsednik Rusije Vladimir Putin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.