Dačić čestitao Međunarodni dan rada!

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić čestitao Međunarodni dan rada!

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je danas građanima Srbije 1. maj, Međunarodni dan rada, ističući da nema visokog nivoa radničkih prava bez ekonomskog razvoja zemlje.

"SPS će kao moderna socijaldemokratska partija levice nastojati da očuva tekovine za koje su se izborili radnici krajem 19. veka. Danas, kad Srbija i dalje prolazi kroz težak period, mi pozivamo na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << delovanje sve koji dele naša načela demokratski i socijalno odgovorne i ekonomski realne politike", naveo je Dačić.

Prema njegovim rečima, potrebna nam je moderna, uspešna, ekonomski jaka Srbija, koja ima prijatelje po celom svetu, a borba za radnička prava i socijalnu pravdu usko je povezana sa ekonomskim razvojem.

"Nema visokog nivoa radničkih prava bez ekonomskog razvoja zemlje. Zato se Socijalistička partija Srbije zalaže za stvaranje društva u kojem je moguće da postoji sistem u kojem se poštuju prava radnika i u kojem će nivo socijalne pravde biti kao u zemljama EU", kaže Dačić.

Zbog toga, istakao je on, SPS učestvuje i podržava reformsku politiku Vlade Srbije.

"Vlada Srbije je nosilac reformi, ekonomskog rasta, porasta društvenog blagostanja, boljih i pravednijih uslova rada, veće zaposlenosti i zarada", naveo je lider socijalista u prvomajskoj čestitki.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić čestitao 1. maj: Bez ekonomskog razvoja zemlje, nema radničkih prava

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018

Prema njegovim rečima, potrebna nam je moderna, uspešna, ekonomski jaka Srbija, koja ima prijatelje po celom svetu..Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić čestitao je danas građanima Srbije 1. maj, istakavši da nema visokog nivoa radničkih prava bez ekonomskog razvoja zemlje...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Samo ekonomski jaka Srbija može biti socijalno odgovorna"

Izvor: RTS, 01.Maj.2018

Funkcioneri Socijalističke partije Srbije Predrag Marković, Aleksandar Antić i Nikola Nikodijević položili su venac na grob Dimitrija Tucovića u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju i poručili da samo ekonomski jaka Srbija može da bude socijalno odgovorna. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.