Nema visokog nivo radničkih prava bez razvoja ekonomije

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema visokog nivo radničkih prava bez razvoja ekonomije

BEOGRAD,  Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić čestitao je građanima Srbije Prvi maj, istakavši da nema visokog nivoa radničkih prava bez ekonomskog razvoja zemlje. U vremenu kada Srbija i dalje prolazi kroz težak period, Dačić je pozvao na djelovanje sve koji dijele načela demokratski i socijalno odgovorne i ekonomski realne politike. Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je u prvomajskoj čestitki istakao da je potrebna moderna, uspješna, ekonomski jaka Srbija, koja ima prijatelje po cijelom svijetu. On je ocijenio da je borba za radnička prava i socijalnu pravdu usko povezana sa ekonomskim razvojem. Dačić, koji je i predsjednik Socijalističke partije Srbije, istakao je da se njegova stranka zalaže za stvaranje društva u kojem je moguće da postoji sistem u kojem se poštuju prava radnika i u kojem će nivo socijalne pravde biti kao u zemljama EU. Srna

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Dačić od danas u poseti Indiji, Nepalu i Šri Lanki

Izvor: Blic, 02.Maj.2018, 08:27

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boravi do danas do 8. maja u bilateralnim posetama Indiji, Nepalu i Šri Lanki, tokom kojih će se susresti sa najvišim zvaničnicima tri zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.