Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2020, 09:51

Dačić: Spremni za nastavak saradnje sa Vučićem, nema dana da nismo u kontaktu

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su on i stranka koju vodi spremni da, u interesu političkog i državnog jednistva Srbije, nastave saradnju sa predsedikom države Aleksandarom Vučićem i Srpskom naprednom strankom (SNS), dodajući da odluka o tome pripada Vučiću >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i SNS.

"Ta odluka, kao što je on sam najavio, će biti u narednih petnaestak dana", rekao je Dačić, za TV Prva, navodeći da je ponosan na rezultate koji su postignuti u saradnji sa Vučićem i njegovom strankom.

Na pitanje o spekulacijama da će SPS dobiti manje mesta u novoj Vladi, on je rekao da su posle svakih izbora bile "razne vrste priča i nagađanja šta će biti, koliki će broj (mesta) kome pripasti".

"Vučić i ja nikad nismo na takav način razgovarli o brojkama već o ciljevima i politici i uvek smo iznalazili rešenje. Tako, ostavile vi to Vučiću i meni da rešimo", rekao je Dačić.

On je naveo i da nema dana u poslednjih osam godina da on i Vučić nisu u kontatku, "da se vidimo ili čujemo". "Jutros nismo stigli", dodao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dačić: Spremni za nastavak saradnje sa Vučićem, nema dana da nismo u kontaktu

Izvor: Beta, 13.Avg.2020

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su on i stranka koju vodi spremni da, u interesu političkog i državnog jednistva Srbije, nastave saradnju sa predsedikom države Aleksandarom Vučićem i Srpskom naprednom strankom (SNS), dodajući...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.