Dačić: Selaković bio bio dobar izbor za ministra spoljnih poslova

Izvor: Danas, 24.Okt.2020, 22:49

Dačić: Selaković bio bio dobar izbor za ministra spoljnih poslova

Na vanrednim parlamentarnim i redovnim predsedničkim i gradskim izborima 2022. godine socijalisti treba da nastupe ujedinjeni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), jer ako dođe do ujedinjenja opozicije, logično je da i mi imamo front, izjavio je danas TV Kuriru predsednik Skupštine Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Selaković bi bio dobar izbor za ministra spoljnih poslova

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020

Na vanrednim parlamentarnim i redovnim predsedničkim i gradskim izborima 2022. godine socijalisti treba da nastupe ujedinjeni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), jer ako dođe do ujedinjenja opozicije, logično je da i mi imamo front, izjavio je danas predsednik Skupštine Ivica Dačić...Ako su tačne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.