Dačić: SPS nastavlja razgovore sa DS

Izvor: Studio B, 17.Jun.2012, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: SPS nastavlja razgovore sa DS

Predsednik SPS-a Ivica Dačić najavio je da će koalicija oko socijalista nastaviti da razgovara sa DS-om, ali i da će razgovarati sa drugim strankama, ako ne bude moglo da se dođe do parlamentarne većine.

Dačić je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa delegacijom URS, koju predvodi Mlađan Dinkić, rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je dogovorena saradnja te dve koalicije i da će one, prilikom formiranja parlamentarne većine, zastupati zajedničke političke stavove.

- Razgovaramo sa DS, radimo na iznalaženju parlamentarne većine, ali, ukoliko ne dodje do pozitivnih rezultata, novi izbori ne bi bili u interesu Srbije i onda ćemo razgovarati i sa drugima. To nećemo učiniti sve dok razgvoramo sa demokratama, jer imamo želju da vladu formiramo sa njima - rekao je Dačić na konferenciji za novinare posle sastanka sa URS.

Sastanak lidera koalicije okupljene oko SPS-a sa rukovodstvom URS-a počeo je oko podneva u sedištu socijalista, a završen je nešto pre 14 časova.

Na sastanku su učestvovali Ivica Dačić, Jovan Krkobabić i Dragan Marković Palma, dok su iz URS, uz Mlađana Dinkića, došli i Suzana Grubješić, Verica Kalanović, Boško Ničić i Verko Stevanović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.