Dačić: Realizacija sporazuma se ne dovodi u pitanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Realizacija sporazuma se ne dovodi u pitanje

BEOGRAD -

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da se realizacija postignutih sporazuma u dijalogu sa Prištinom ne dovodi u pitanje, uz poštovanje državnih i nacionalnih interesa Srbije.

"Niko ne treba da sumnja u vladu da će nešto uraditi protiv interesa Srba. Naš je interes da loše sporazume koje smo dogovorili i koje smo prihvatili sprovodimo na način koji neće uticati na promenu stava kada je reč o statusnom pitanju Kosova i Metohije", rekao je Dačić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preneo je RTS.

Dačić je dodao i da bi mnogo veća šteta bila da Srbija sama sebe izoluje iz tih procesa, jer bi u tom slučaju o Srbiji "odlučivali neki drugi".

"Ovako Srbija učestvuje kao ravnopravan partner o dogovorima i sama odlučuje o svojoj sudbini", naveo je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Realizacija sporazuma se ne dovodi u pitanje

Izvor: S media, 27.Nov.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se realizacija postignutih sporazuma u dijalogu sa Prištinom ne dovodi u pitanje, uz poštovanje državnih i nacionalnih interesa Srbije..."Niko ne treba da sumnja u vladu da će nešto uraditi protiv interesa Srba. Naš je interes da loše sporazume...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.