Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 18:55

Dačić: Odluka o preporuci za prijem tzv Kosova u Savet Evrope sramotna i skandalozna

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o preporuci za prijem tzv. Kosova u članstvo Saveta Evrope sramotna i skandalozna.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Odluka komiteta PSSE o Kosovu dokaz kraja međunarodnog prava

Izvor: Danas, 27.Mar.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je "sramotna i skandalozna" odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) da prihvati preporuku za prijem Kosova u Savet Evrope, navodeći da predstavlja "dokaz kraja međunarodnog prava".

Nastavak na Danas...

Ilir Deda: Odluka o prijemu Kosova u Savet Evrope predstavlja implementaciju Ohridskog sporazuma

Izvor: Danas, 28.Mar.2024, 12:32

Odluka Političkog komitet Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da preporuči pozivanje Kosova u članstvo Saveta Evrope predstavlja na neki način implementaciju Ohridskog sporazuma ocenio je u emisiji "Iza vesti" Ilir Deda sa Instituta društvenih nauka u Beču.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.