Dačić: Imaćemo više poslanika nego dosad, spremni za nastavak koalicije sa SNS

Izvor: Danas, 21.Jun.2020, 23:34

Dačić: Imaćemo više poslanika nego dosad, spremni za nastavak koalicije sa SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će lista SPS-JS u novom skupštinskom sazivu imati veći broj mandata nego na izborima 2016. godine i dodao da je zadovoljan uspehom od oko 11 osvojenih procenata.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAČIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA: Imaćemo više poslanika nego dosad, spremni za nastavak koalicije sa SNS

Izvor: Kurir, 21.Jun.2020

Nismo još razgovarali o koaliciji, ali nama je manje važan stranački interes, ako je u državnom interesu da se saradnja nastavi. Ako nastavimo koaliciju, mi ćemo se još jače posvetiti državnim interesima, rekao je Dačić

Nastavak na Kurir...

Dačić: Ovi izbori su bili "CUNAMI BROJ 2"

Izvor: Blic, 22.Jun.2020, 08:35

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je sinoć da su ovi parlamentrani izbori "cunami broj dva", jer su, kaže, prethodni izbori 2016. godine "zbriasali" pojedine političke stranke, koje su sada "dokrajčene".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.