Dačić: Ako je istina da se Nikolić kandiduje, sramotno je. Mi ćemo jоš snažnije podržati Vučića

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ako je istina da se Nikolić kandiduje, sramotno je. Mi ćemo jоš snažnije podržati Vučića

Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno- rekao je Dačić Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kako je potvrđeno Novostima, kandidovaće se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << predsedničkim izborima. Odluku da se kandiduje doneo je sinoć na proslavi svoga 65. rođendana. Lider SPS-a Ivica Dačić, ocenio je da je, ukoliko je vest o kandidovanju Nikolića za predsednika tačna, takva odluka sramotna, jer se time Nikolić pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića:- Isticao sam više puta da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, i nema sumnje da to može biti jedino Vučić- rekao je Dačić za NovostiOnline.- Ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, ja lično i ceo SPS, a siguran sam i Dragan Marković Palma i Jedinstvena Srbija, ćemo još snažnije podržati Vučića. Jer to je jedino logično i racionalno. Šta može da uradi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno- rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOJU LI JE ŽELJU ZAMISLIO? Pogledajte kako je bilo na proslavi rođendana Tomislava Nikolića (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Feb.2017

Tomislav Nikolić sinoć je nakon svih svečanosti povodom Dana državnosti, imao i jednu samo njemu u čast- proslavu svog 65. rođendana...Predsedniku su prijatelji pevali "Divan dan", stigla je i torta u bojama sprske zastave, predvođenja provom damom Dragicom Nikolić, i naravno vatromet, svećice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.