Izvor: Pančevac-online.com, 22.Maj.2023, 20:21

DAČIĆ POSLE SASANKA U BRISELU: Reagovao sam na izjavu Borelja, treba da budu korektni prema Srbiji

Brza i potpuna primena svih sporazuma postignutih u dijalogu Beograda i Prištine jedini je put ka normalizaciji, istakao je visoki predstavnik Evropske unije Žozep Borelj. Na sastanku Saveta ministara spoljnih poslova EU sa ministrima zemalja Zapadnog Balkana Ivica Dačić je tražio da budu korektni prema Srbiji. Zajednički neformalni sastanak ministara spoljnih poslova regiona i EU […] The post DAČIĆ POSLE SASANKA U BRISELU: Reagovao sam na izjavu Borelja, treba da budu korektni prema Srbiji appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Borelj: Brza primena sporazuma jedini put ka normalizaciji

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku Evropske unije Žozep Borelj, izjavio je da je brza primena svih sporazuma jedini put ka normalizaciji.."Tenzije i obostrane provokacije moraju da se prekinu. Nedostatak konstruktivnosti se mora ispraviti. Biti član EU znači da ste sposobni da sarađujete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.