Aca Bulić priveden zbog napada na Piksijevu kuću!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Bulić priveden zbog napada na Piksijevu kuću!

Predsednik nekadašnjeg superligaša Železnika, Aca Bulić priveden je na informativni razgovor u beogradski MUP.

On se sumnjiči da je sa još četiri osobe izvršio bombaški napad na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu krajem februara ove godine. Pored njega privedeni su još Saša Vranić, Igor Dragojević i Nikola Tomović, dok se za Markom Poljakom traga.
Aca Bulić je svojevremeno bio potpredsednik Zajednice klubova Superlige i kandidat za prvog čoveka FSS, a trenutno je i vlasnik prestoničkog restorana 'Ruski car'. Privođenje je potvrdio i ministar policije, Ivica Dačić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Аca Bulić priveden zbog napada na Piksijevu kuću!

Izvor: Utakmica.rs, 30.Mar.2012

Predsednik nekadašnjeg superligaša Železnika, Аca Bulić priveden je na informativni razgovor u beogradski MUP. On se sumnjiči da je sa još četiri osobe izvršio bombaški napad na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.