NJEGA NIKAD NISTE VIDELI! Ivanu Žigon SVI znate, a evo kako izgleda i čime se bavi njen rođeni brat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGA NIKAD NISTE VIDELI! Ivanu Žigon SVI znate, a evo kako izgleda i čime se bavi njen rođeni brat!

Sin Jelene i pokojnog Steva Žigona ima 59 godina.

Glumica Ivana Žigon je, kao što je poznato, ćerka bardova glumišta, pokojnog Steva i Jelene Žigon, međutim, malo je poznato da oni imaju i sina.

OGLASIO SE I ON: Evo šta je reditelj kontroverzne "Planine Olimp" poručio RTS-u!

On se zove Nikola, ima 59 godina i takođe je umetnik, ali, za razliku od roditelja i sestre, ne bavi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumom, već slikarstvom, i to od svoje tridesete.

U prvoj fazi umetničkog rada Nikola se bavio primarno crtežom, koji je smatrao najvažnijom likovnom disciplinom, ali i videom i instalacijom. Izlagao u Studenskom gradu 1992. godine i u Salonu Muzeja savremenih umetnosti 1995.

Izložbe je imao, pored Beograda, i u Parizu, Minhenu, Nišu, Tivtu i mnogim drugim gradovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DECA POZNATOG GLUMAČKOG PARA Ivanu Žigon svi znaju, a ovako izgleda njen ROĐENI BRAT

Izvor: Blic, 30.Sep.2017, 15:55

Sin Jelene i Steva Žigona ima 59 godina, a već nekoliko decenija bavi se slikarstvom...Ivana Žigon je krenula stopama roditelja, pa se otisnula u glumačke vode, a malo je poznato da ima rođenog brata Nikolu...Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, a izlagao je radove širom sveta...Interesuju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.